...

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Jos vaikka maalattais välillä..

Jos ois päättäny rakentaa pienemmän talon, niin siinä ois muuten paljon vähemmän maalattavaa. Aikalailla menneiden viikkojen kanssa samaa kaavaa toisteltu on myös tällä viikolla; seinän maalaamista, lautojen maalaamista, ja räystäänaluslautojen asennusta. 


12.7.

Pihan puoleinen pääty on pulkassa, ja telineet siirrettiin sivuseinän kautta tien puoleiseen päätyyn. Kainaloiden maalaus ja räystäänaluslautojen asennus, ja seuraavaan paikkaan. Reunassa näkyvät pikkuaukot on huoltoluukut, jotka nyt on vain peitettynä levyllä; jonkunlaiset 'ovet' niihin pitäisi tehdä.


12.7. Tienpuoleinen päätykolmio

12.7. Pihan puoleinen päätyseinä maalattuna.




12.7. Yläkerrassakin toki on ikkunat paikoillaan, mutta ne 
on ollut vielä peitettyinä.

Jotenkin taas luovuus on kukkinut kun näitä telineitä on kasattu... Vaan hyvin näyttää homma etenevän. Hui, parempi kun ei kattele liiaksi työskentelyolosuhteita. Keskittyy vain siihen lopputulokseen :D

13.7. Päätykolmion maalaus


13.7. Tähän alko olla ihan hyvä lopetella tältä iltaa.

Maalaaminen on kyllä ollut niin mukavaa, kohta alkaa olla koko talo käsiteltynä. Silti mukavaa, vaikka aikaa siihen on kyllä mennyt. Sitten tallin kimppuun, sieltä puuttuu vielä räystäänaluslaudat, ja niinkuin kyllä talostakin, nurkkalautoja ja ikkunan pieliä. Niin ja taitaahan tallista olla vielä päätykolmiotkin maalaamatta. Ulkotöiden To Do- lista on aika pitkä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti