...

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ovia, ikkunoita ja kevätkin tekee tuloaan

Tällä viikolla onkin taas touhuiltu kaikenlaista eteenpäin.  Lauantaina kun menin tontille, ovet oli asennettuna, jes. Nyt saa aivan ovesta kulkea taloon sisälle!


Alkuviikosta auringonpaisteessa. Hiekotella on saanut pihaa
ihan urakalla, ja sulamisvesiäkin on yritetty ohjailla pihalta ojaan.



Talo toiselta puolelta. 



Ruokailuerkkerin katto on vielä vähän vaiheessa...


 Ikkunoita, ikkunoita! Ensimmäinen ikkuna on asennettu paikoilleen, harjoituskappaleeksi valikoitui tottakai pienin niistä kaikista KAHDESTAKYMMENESTÄVIIDESTÄ ikkunasta. Tätäkin olisi voinut ajatella jo suunnitteluvaiheessa - kuka nämä kaikki pesee?! Keväällä kun aloittaa, on syksyyn mennessä valmis ja sitten saakin jo aloittaa alusta :D



Vessanikkuna.


Siellä se vessan pikkuikkuna näkyy, ja etuovikin. Ja mikä parasta - Katto on valmis! Voi tätä ilonpäivää! Kyllä näyttää hyvältä valkoiset ovet ja otsalaudat punaisen katon kanssa. Eikä tässä mene enään kuin pari kuukautta kun päästään maalaushommiin, enkä miä taaskaan malta odottaa! Pohjamaalaushan toki tehdään valkoisella, mutta mikäköhän sävy siihen pintaan sitten valikoidaan.. 


Julkisivu ja Pappa parvekkeella.



Tässä kuva sivulta päin, tämä ovi vie pukuhuoneeseen/käytävään.
Tälle puolelle taloa tulee sitten joskus terassi. Sitten joskus, muutama
pikkujuttu pitäisi tehdä vielä sitä ennen.


16.3. Ja tadaa, tässä olisi ikkunat kannettuna autotallista taloon
sisälle. Saunan ja pesuhuoneen ikkunatkin asennettuna.

Tämä viikko päättyi sitten siihen että meidän isi käänsi autonkeulan kohti pohjoista ja lähti kahdeksi viikkoa töihin kaivokselle. Vähän lomaa raksalta siis luvassa itsekullekin. Ihanat apujoukot aikoi kuitenkin käydä ainakin ikkunat asentamassa loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti