...

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Sutit heilumaan

Minä reippaana tyttönä olin kirjoittanut tähän kaikenlaista juttua, ja mielestäni tämän julkaisinkin jo kertaalleen, mutta ei, tätä ei vain löytynyt mistään. Ja millään en jaksa alkaa samoja sepustuksia naputtammaan uudelleen, joten annetaan taas kuvien puhua puolestaan... :) Laiska minä ja huono päivä.


Tältä meillä näyttää nyt, 17.5.


Tällä viikolla alettiin maalaushommiin. Niin mukava, kun pitkästä aikaa on sitten hommaa, jota itsekin pystyy taas oikein tekemällä tekemään. Ja tässähän sitä maalaamista kyllä riittää, ensin suditaan Valtti Pohjuste ja sitten Vinhaa. Vielä kun keksisi, että mikä se on se hyvän värinen taitettu valkoinen, valkoinen joka ei ole liian valkoinen mutta ei kuitenkaan saa taitettuna näyttää keltaiseltakaan.. Saas nähä mikä koepurkki show tästä vielä saadaan aikaan.



"Saisinko minäkin maalata?"
Toki. Vesi maalipurkissa toimi oikein mainiosti.




Räystäänaluslautaa valtattuna.




Tallin kattokin on saanut ilmansulkupaperia.


Sitten viikon kohokohta - Meillä on vessa! Vaikka tässä mitään hienohelmoja ollakkaan, niin kyllä täällä on paljon mukavampi käydä kuin kuusen juurella. Ja lopuksi mainittakoon, että niin komia kun tuo pytty onkin, se ei mahda jäädä meille :)


Raksavessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti