...

lauantai 2. marraskuuta 2013

Ei ole meidän viikko, ei.

No nyt sitten kuluvan viikon päivityksiä, koitanpas saada pidettyä kiinni tästä ajantasalla olemisesta! Eletään siis viikkoa 44, tällä viikolla piti olla lattiavalu, joka sateisten kelien vuoksi siis siirtyi ensi viikolle. Joten tällä viikolla ollaan käyty iltasin rullailemassa lattialämmitysputkea paikalleen, ja sitten olisi vielä jakotukkien kytkentä. 

Tämä viikko starttasi kyllä niin päin honkia kuin rakentajalla vaan voi. Maanantaina ei mitään, siellä ukot touhusi iltaan asti aloitellen lattialämmityksen laittoa. 

Mutta voi tiistai, voi tiistai. Alkuillasta kun mentiin tontille, selvisi että meillä oli edellisenä yönä käynyt vieraita. Voi siis sitä kadonnutta tavaran määrää, joka lukitusta työmaakopista oli viety. Minkäs teet, tämä paikka minne rakennetaan, on aivan uusi asuinalue, eikä siellä asu vielä ketään, meidän lisäksi siellä rakentaakin vasta kaksi muuta porukkaa; rosvoilla oli työrauha taattu. Oih ja voih. Mutta sen vain sanon, että vahingosta viisastuu, ja nyt ei rosvojen kannata sinne enää yrittää :) Eipä sillä, että siellä enää olisi mitään vietävääkään, heh.

Että semmoista meillä, onneksi on vakuutus, ja onneksi hommat oli jo sillä mallilla ettei tämä takaisku hidastanut rakentamista. 

Yhtään uutta kuvaa ei tähän hätään nyt taas ole laittaa, kun toissapäivänä unohtui kamera kotiin, ja puhelinkin oli kotona, syystä että lumiasta meni näyttö jonkun verran palasiksi sen pudotessa lattialle. Niin että tämäkin vielä tälle viikkoo! Mutta myöhemmin sitten lisää kuvia.

Mutta ens viikolla taas uudet tuulet puhaltaa, tästä on suunta vain ylös päin, toivottavasti :)




Tässäpä Sunnuntailta kuvia, sainpas aikaseks laitettua :) Huomenna tulee lattia!

Lattialämmitysputket talossa, eteinen ja hupun alla
piilossa portaiden alle tuleva toinen jakotukki.


Pesuhuone, sauna ja saunan takana tekninentila.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti