...

perjantai 31. tammikuuta 2014

Pikkuriikkinen porrasongelma..

Mies sai tänään puhelun talolle kaukokiidolta. Olisi kuulemma portaat tulossa. PORTAAT?! Voi tätä verenpaineen määrää, sanon minä. 

Tuonne sisustelu-juttuihinhan kirjoittelin jo aiemmin niistä valkoisista umpiportaista, mitkä meille oli suunnitteilla tulla. Papereiden mukaan toimitus portaille piti olla vasta kymmenisen viikonpäästä, ja muutoksista olisi pitänyt sopia meidän ja porrasfirman välillä. Mistään muutoksista ei koskaan ole puhuttu, sillä viimeksi kun soittelin firmaan, ei meidän tilaustamme vielä näkynyt heillä, ja asia jäi odottamaan sen tilauksen saapumista talotehtaalta. 

Tässä välissä on sitten tapahtunut niin että joku on jonkun mokan tehyt, tai mikälie ajatus- tai informaatiokatkos tässä on käynyt, mutta porrastilaus on lähtenyt tuotantoon perusportaina. Joten soitellessani porrasfirmaan selvisi, että kuljetusfirman terminaalissa meitä odottaa LAKATUT MÄNTYISET AVOPORTAAT. Tällä hetkellä terminaalissa majailevat portaat matkaa takaisin porrasfirman varastoon, ja voin kertoa, että meille ne portaat ei ole tulossa. Tai voikai ne tulla mutta poltan ne sitten vaikka saunanpesässä. 

Onhan näissä nyt aika vissi ero.. Nämä kuvat napattu Lappiportaan sivuilta.


Tämmöset me haluttiin, umpiportaina. 
Tai siis halutaan vieläkin.


Ja tämmöset siellä on meille tehty!
A-P-U-A!


Mielenkiinnolla maanantaita odotellessa, sitten selviää asia etiäpäin, aika kamalaahan se ois jos asialle ei enää mitään voisi tehdä. En kyllä tiedä mitä sitten. Ei nuo portaatkaan ihan ilmaisia ole, ei niitä ihan huvikseen viittisi kovin monia ostaa! Porrasfirmaan ainakin iso kiitos siitä miten hienosti reklamaatioita voi hoitaa. Vähäsen meinaa olla tykytyksiä vieläkin, mutta johan helpotti kun sai avautua, kiitos.

1 kommentti:

  1. moi JoNnA-TÄTI ÄITI NÄYTTI SUN BLOGIN HIENO tALO TULEE TEILLE T----------------------Ville

    VastaaPoista