...

maanantai 9. joulukuuta 2013

Päätykolmioiden panelointia ja talokin nousee

Näissä tunnelmissa vierähti itsenäisyyspäivä tontilla, koolausta ja panelointia. Tässäpä muutama kuva tallista tuosta katoksenkin puolelta. Normaalia yhden auton tallia leveämpi talli yhdistettynä käyttöullakkoon tekee rakennuksesta melko suuren. Tästä tallista on käyty varmaan rakennusprojektiin liittynyt suurin kädenvääntö hellun kanssa - mie en oikein millään olisi halunnut tästä näin suurta, mutta hellu voitti tämän erän :) Onhan siinä sitten tilaa, talliin mahtuu huoletta auto ja moottoripyörä, ja ompahan vintillä säilytystilaa. Eiköhän se koko siitä tasoitu kun talo nousee viereen. Jooko? :D

Etupihan puoleinen pääty

Muutama rivi jo valmiina. 

Valmis!


Siinä olisi talli nyt säältä suojassa, ainakin suurinpiirtein. Tiiletkin pitäisi laittaa mutta kelit on ollut melkoset - pakkasta, plussaa, lunta, räntää ja vettä. Ruoteet on melko jäässä, joten jos plussan puolelle menisi niin saataisiin ne sulaksi. Mutta talli saa nyt hetken verran olla rauhassa, ja keskitytään kasaamaan talo hirsikehikoltaan valmiiksi, kattotuolit olisi tarkoitus nostaa vuodenvaihteen jälkeen.


Ja se talo.. On se siellä, osa kuvassa näkyvistä hirsistä on
ihan oikeasti paikallaan siellä sokkelin päällä :)


Taas on päästy vähän etiäpäin.. Eikun ylöspäin :)


Ikkunoiden paikat alkaa hahmottua, voi että, se alkaa jo näyttää
talolta kun voi puolikkaasta ovesta astua sisälle :D


Miten se tuntuukaan, ettei ihan kauheasti ole tavara vähentynyt tontilta, vaikka on niin monta hirttä taas paketeista purettu ja paikoilleen paukuteltu. Tämmösiä tällä kertaa, joulua odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti