...

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Maata näkyvissä!

Jokunen päivä pääsikin vierähtämään viime päivityksestä, ja onhan sitä kerennytkin tapahtua viikon aikana. Sunnuntaina laittettiin suodatinkankaat, kiitoksia apureille, maantaina aamupäivällä tehtiin penkat, iltapäivällä alkoi muottien kasaus, joka jatkui tiistaina, ja tänään oli valu. Onneksi Markus pitää tontilla aina kameraa mukana, joten tässäpä vähän kuvia muutamalta päivältä.


Vko 39. Naapurin tontilta meille päin kuvattuna.

Vko 39. Talo

Vko 39 Autotalli


Maatöitä ei ihan saatukaan perjantaille valmiiksi, maanantai aamuna homma jatkui, kun saivat autot maanajoon. Silloin olikin ihan hyvä hässäkkä kun ajettiin maata, kaupungilta oli mittapuoli rakennuksia merkkaamassa ja perustusporukkakin jo odotteli vuoroaan. 

Allekirjoittaneella jäi tämä hässäkkä livenä näkemättä, kun isomman pikku raksamiehen sairastelu vei meidät sairaalaan. Mutta onneksin oltiin hyvässä hoidossa, seuraavana päivänä jo kotiuduttiin ja kohta ollaan taas valmiina rakentelemaan isin kaverina. Tänään ei ollutkaan riemulla rajaa kun päästiin katsomaan betoniautoa :)

Vko 40 Maata lisää ja lisää. Ja lisää :)

Vko 40 Perustusmuotit odottelee..

Vko 40 Tallin paikan mittausta.

Vko 40 Muottien kasaus alkoi tallin kulmalta.


Valmiista perustusmuoteista ja valusta laittelen sitten vielä kuvia, kunhan saan kameralta purettua. Mutta näinpä se homma vaan etenee!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti