...

perjantai 11. lokakuuta 2013

Sisätäyttö

Eilen päästiin aloittamaan sokkelien sisätäyttö, ja hiekkaa tuli sitten kasetti tolkulla. Tähän mennessä on kyllä kaikki käyttetyt firmat ollut niin nappivalintoja, nytkin hiekan toimitus pelasi mainiosti ja tontille tuli ihan oikeasti hiekkaa, ei turhia kivenmurikoita näistä kasoista löytynyt. Vähän meinasi tulla ahdasta kun tontilla on vielä kahdessa kasassa sieltä poistettuja maitakin, mutta siihen ne kuitenkin mahdutttiin kippaamaan.

Tontti täynnä hiekkaa.


Mutta mikäpä sen mahtavamapaa, kuin
koko tontin kokoinen hiekkalaatikko! :D


Fiksuina onnistuttiin jopa jättämään peräkärry kaniin auto'katokseen' hiekkakasojen taakse, onneksi ei suodatinkankaalle ollut eilen akuuttia tarvetta, joten haetaan se tänään kun reitti on selvä. Suodatinkangas pyöräytetään vielä talon ja tallin ympäri, että saadaan pidettyä routaeristyksien kallistuksiin käytettävä hiekka erillään sorasta. 

Hiekkaa talon sisälle..


..Ja talliin. Huomaa hienosti jumitettu kärry :)


Tallin lätkäystä- Puhelimessa ei oikein hämärässä kuvaaminen 
toimi, vähän on sumuista. Mutta kuvasta voi kuitenkin päätellä,
 että tontilla työnjohto toimii ;D


Tässäpä näkymät eiliseltä. Iltaan mennessä tallia oli saatu jo lätkättyä ihan hyvälle mallille, ja tänään pitäis suunnata ainakin putkiliikkeeseen, ettei vaan lopu viikonloppuna hommat kesken ;). Kone tuli tänä aamuna seitsemältä jatkamaan, joten isikin oli kaikessa hiljaisuudessa jo poistunut raksalle ennenkuin me poikien kanssa herättiin. Reipasta, eiköhän mekin tästä lähdetä kaveriksi kun isompi herää päiväunilta, keli on taas syksyä parhaimmillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti