...

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Perustukset valmiina!

Nyt tosiaankin eletään viikkoa 41, vain neljäs viikko menossa puiden kaatamisesta laskien, ja mitä kaikkea on tapahtunutkaan. Tuntuu, että kun päiväkään jää välistä kirjoittamisessa, kerkeää taphtua niin paljon, ettei taas tiedä mistä aloittaa. Näin se homma on siis edennyt menneellä viikolla. 


Ti Tallissa alkaa muotit olla valmiina.

Ti Tallin raudoituksia.

Ke Betonia taloon!


 Nämä seuraavat kuvat oli kivat, Markus oli kivunnut maakasan päälle ja napannut ylhäältäpäin kuvat rakennuksista. Alkaa hahmottumaan, miltä ne tulee näyttämään. Tallista en pohjakuvia aiemmin laittanutkaan, häätyy muistaa nekin lisätä vielä, mutta tuosta aika hyvin näkyykin mitä se pitää sisällään: Talli, katos, harrastetila, ja takavasemmalla varasto.  


Ke Talli ylhäältä päin

Ke ..Ja talo kans.
 Tietty vielä tämä jokapäiväinen kuva naapurin tontilta (Tontti on siis tyhjänä) meille päin, joka päivä samalta kohtaa napattuna. Näistä saa mainion diaesityksen kun laittaa sitten lopun viimein muutaman sata kuvaa peräkkäin :D
Ke Siinä ne ois nyt paikoillaan! :)


Ja torstaina jo otettiin muotit pois, jotennii olin kuvitellut, että siihen menisi paljon kauemman aikaa ennekuin näkyy näin valmista jälkeä. Vaan seuraavana päivänä päästiin tepastelemaan talon sisälle, ja siinä kävi juuri niinkuin moni oli sanonut: Pohja näyttää sitten todella pieneltä, kun vasta perustukset on valmiit. Ja olihan se kuin pahanen leikkimökki :D Optista harhaa, optista harhaa, kyllä siinä tilaa piisaa.


To Muotit poistettu, hurjalta näyttää :D


Nyt on taas pari päivää otettu kiinni, huomenna jatkuu ja koitan taas saada homman ajantasalle! Tähän loppun on kyllä pakko lisätä vielä yksi vanhempi kuva, tosin vain puolentoistaviikon takaa. On kyllä muuttunut näkymät tällä aikavälillä hurjasti! 



Vko39 Ti.  Tallilta talolle päin kuvattuna, ihan jokunen
putki kaivettuna; Tallin lämpökanaali, vesijohto, ja
sadevesiputki. Korjatkoon mies sitten tätä lukiessaan jos olin väärässä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti